algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El batle i els regidors de l'equip de govern quasi es dupliquen els sous

Els nous salaris suposen una despesa de 28 milions per a les arques municipals

El batle, Antoni del Olmo i la majoria dels regidors de l'equip de govern (PP-CPU) cobraran aquesta legislatura quasi el doble del sou que percebien fins ara després que aquestes pujades fossin aprovades en el transcurs del darrer ple amb fortes crítiques de l'oposició.

El nou organigrama fixa tres dedicacions exclusives amb un increment dels salaris molt important. Una és per al batle, Antoni del Olmo, que cobrarà quasi 4'5 milions anuals, davant dels 2'2 milions que percebia. Les altres dues són per als regidors Miquel Roig (PP) i Joan Canet (CPU), que percebran 4'3 i 3'5 milions, respectivament, quan fins ara només rebien 1'8 milions.

Els altres quatre regidors de l'equip de govern veuran incrementat el seu salari entre un 29% en el cas de Fèlix Estelrich i un 115% pel que fa a Antonio Valiente. Els edils de l'oposició passaran de les 360.000 a les 447.000 pessetes anuals.

Des de l'oposició, el PSOE defensà la necessitat de dignificar els sous dels polítics si bé recriminà a l'esquip de govern que no es justificava en cap cas un increment tan desmesurat.

Per part d'Unió Mallorquina, el regidor Joan Monjo exposà que amb les noves pagues, de mitjana un regidor de l'equip de govern costarà al poble 2'7 vegades més que durant el període en què el socialista Miquel Cifre fou el batle. Un punt en què UM i PSOE foren especialment crítics és el fet que les noves retribucions costaran a les arques municipals més de 28 milions de pessetes anuals davant dels quasi dotze amb els quals es funcionava fins ara.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris