nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

Govern i Aena cerquen una ubicació idònia per celebrar Tecnoturística

Avui s'inaugura Hàbitat, fira que representa 253 empreses de construcció

Fires i Congressos de Balears i Aena estan cercant una futura ubicació per la celebració l'any 2000 de Tecnoturística, segons informà ahir el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Sampol.

Sampol recordà que la setmana passada anuncià al Parlament balear, durant la seva compareixença davant els grups polítics, que Tecnoturística (fira d'equipaments i serveis del sector turístic) estava en perill. L'anterior Govern del PP no la tenia programada i l'àrea econòmica del nou Executiu està treballant per tal que es pugui celebrar.

El vicepresident manifestà que davant la impossibilitat d'organitzar aquesta fira bianual a la terminal de l'antic aeroport de Son Sant Joan, Fires estudia amb Aena altres possibles ubicacions al recinte aeroportuari i es planteja com a mesura alternativa un desdoblament d'Hàbitat 2000 en dos actes per tal que alguns participants de Tecnoturística puguin exposar a aquesta altra fira.

Tecnoturística necessita un espai mínim de 15.000 metres auadrats i Sampol assegurà que «hi ha voluntat política» de celebrar-la per l'interès manifestat pel sector.

Quant a Hàbitat 2000, que se celebra entre avui i el dia 10 al recinte firal del polígon de Llevant, el director general de Fires, Mateu Crespí, explicà que integrarà 138 expositors que representen 253 empreses de construcció, decoració i interiorisme. Hàbitat té un pressupost de 18'2 milions de pessetes, explicà Crespí, qui confià superar l'èxit de l'any passat, que comptà amb la presència de 40.000 visitants i un volum de negoci de 2.000 milions de pessetes.

Sampol indicà que la necessitat d'un nou recinte firal és «urgent» i que aquesta petició «és unànime en tots els sectors econòmics».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris