algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Grosske a demana Fageda que canviï la denominació de la plaça del Caudillo

El conseller de treball, Eberhard Grosske, envià ahir una carta al batle de Palma sol·licitant-li un canvi en la denominació de la plaça del Caudillo, on està ubicada la Conselleria de Treball i Benestar Social.

Al seu escrit Grosske assenyala que desconeix la raó per la qual la plaça no fou adaptada als criteris de normalització democràtica portats a terme per l'Ajuntament al seu dia. I que creu que és necessari el canvi de denominació ja que no és bo que es recordi res que vagi contra l'espirit democràtic, que no sigui l'infortuni que el cop d'Estat del general significà per a tothom.

El conseller de Treball explica a Fageda en el seu escrit, que rep una nombrosa quantitat de cartes de tot arreu amb diferents direccions com «plaza del codillo» o «plaza del Castillo», i que moltes persones encara no es creuen que la plaça recordi el general Franco. També explicà que les escenes que es munten a la Conselleria de Treball i Benestar Social quan han de donar l'adreça per telèfon són dignes de pel·lícula còmica. També afegí que a la plaça, emperò, no hi ha cap placa que reflecteixi el seu nom, pel que es desconeix d'on surt l'origen de l'actual denominació de plaça del Caudillo. L'escrit acaba mencionant la confiança del conseller en l'esperit democràtic del batle i el seu sentit comú a l'hora de prendre la decisió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris