muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

La companyia Aumasa posa a la venda el 50 per cent de la flota d'autocars

L'Ajuntament es manté a l'espera dels possibles canvis a l'empresa de transports

Les propietàries de la companyia de transports d'Autocars Manacor SA (Aumasa), les germanes Pilar i Antònia Riera, ha ofert a altres empreses del sector el 50 per cent del seu negoci. Segons ha pogut aclarir aquest diari, la companyia de transports ha fet una oferta de venda a les companyies de transport Mallorca Bus, Batle i Florit, i a l'empresa peninsular Alsa.

El paquet d'accions que pareix tenir intenció de vendre Aumasa inclou el 50 per cent de la seva flota d'autocars, incloent les seves actuals concessions de transport regular en diferents punts de l'illa i fins i tot el possible traspàs de personal al seu servei.

De moment, les germanes Riera no han volgut fer cap tipus de declaracions sobre aquest tema, però són molts els comentaris que han sorgit, a Manacor i a la resta de l'Illa, sobre la possible venda per part de la flota d'aquesta coneguda empresa manacorina. La portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Vadell (PSM), ha manifestat que «no tenim notícies oficials sobre aquesta qüestió, encara que sí oficioses. Des de l'Ajuntament de Manacor ens mantindrem a l'espera de qualsevol decisió que pugui prendre l'empresa».

L'Ajuntament de Manacor sosté, des de fa anys, negociacions i discrepàncies amb Aumasa. La flota d'autocars de la companyia, cada vegada més obsoleta, ha estat font de conflictes. També han estat polèmiques les instal·lacions de l'empresa en el barri de sa Torre i l'aturada a la plaça Ramon Llull.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris