cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

La setmana contra el càncer se centra en el problema dels joves i el tabac

La nova presidenta exposà les línies del seu mandat i els actes de la campanya

La recent nomenada presidenta de la junta de Balears de l'associació contra el càncer, Teresa Martorell Andreu, anuncià ahir les que seran les línies mestres de la nova etapa de l'associació sota el seu manament i a la vegada presentà les activitats de la setmana europea per lluitar contra aquesta malaltia, que començà dilluns.

Martorell, que estava al front de la presidència de la junta local de la Costa d'en Blanes i Cas Català, accedí el passat dia quatre de setembre a la presidència provincial després del cessament de Josep Forteza.

En primer cop, la nova presidenta posà en relleu la voluntat d'ampliar les activitats de l'associació, atorgant principalment una major atenció al col·lectiu de joves voluntaris. Per escometre la iniciativa, es planteja la creació d'un club de joves per a la salut que fomenti les noves incorporacions i a la vegada poder estendre les activitats.

D'altra banda, també es destaca la voluntat de la nova presidència de reestructurar el funcionament intern del consell executiu provincial per promoure una major coordinació entre aquest òrgan i les juntes locals.

Quant a la setmana europea contra el càncer que s'encetà dilluns, enguany va dirigida a promoure la deshabituació tabàtica dels joves.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris