algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Els taxistes de la Pimem pressionaran perquè hi hagi un conductor per vehicle

Quedaren disconformes amb la decisió del regidor Sierra de suprimir aquest punt

Les primeres reaccions del sector del taxi sobre la postura del regidor José Manuel Sierra al ple de la setmana passada de fulminar la proposta dels taxistes de la Pimem sobre el conductor únic per als taxis amb noves llicències no s'han torbat a arribar; així, tant els taxistes de la Pimem com els de la Caeb tenen coses a dir.

Els primers a moure fitxa foren els taxistes de la Pimem, que quedaren bocabadats quan Sierra liquidà divendres passat la proposta d'un taxi, un conductor, i el tema que el color dels vehicles es decidiria en dos anys per «referèndum natural».

Dilluns a vespre es reuní la Junta Directiva i poc després comunicaren al batle Fageda que els pareixia impossible que en el nou reglament no hi hagués aquesta proposta d'un taxi, un conductor, tal com els havien promés. «Creim "assenyalà Biel Moragues, president dels taxistes de la Pimem" que la nostra proposta és essencial per regular el sector, sobretot de cara a una futura regulació». Moragues també avisà Cort: «En cas que aquest punt no s'inclogui a la modificació del reglament, estam disposats a prendre mesures de pressió».

L'altra part afectada, la Caeb, més satisfeta després que sortís afavorida la seva proposta que no es limitaria un taxi a un conductor, també donà el seu punt de vista sobre el tema. José Augusto Payeras, del servei jurídic de la Federació Balear de transports comentava ahir que «estam en desacord total amb la proposta d'un conductor per taxi per moltes qüestions: perquè restringeix el dret constitucional al treball, perquè limita l'oferta d'una manera no prevista al reglament municipal i també discriminaria llicències, ja que h'hi hauria algunes amb més d'un conductor i n'hi hauria de limitades només per un». Però coneixedor que les coses no acabaran així per les pressions dels taxistes de la Pimem, Payeras adverteix «si no guanyam anirem a tribunals». La Caeb té previst reunir-se amb el batle, però encara no s'ha fixat una data.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris