muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Apallissa l'al·lota del seu fill perquè no podia tolerar la relació

Una dona provocà lesions a una adolescent després d'encalçar-la dins un pis

Una dona de 43 anys identificada com María O.S. va ser arrestada per funcionaris del Cos Nacional de Policia acusada d'haver provocat lesions a la companya sentimental del seu fill després d'haver-la amenaçada de mort si es tornava a trobar amb ell, ja que segons sembla l'ara detinguda no tolera la relació.

Els fets varen tenir lloc el dilluns de la setmana passada en el domicili d'una amiga de la víctima. L'acusada, que es trobava sota un estat de gran histerisme, es dirigí al pis abans ressenyat, ubicat al carrer Reis Catòlics de Palma. Un cop allà, María començà a colpejar amb força la porta de l'habitatge mentre amenaçava de tirar-la a terra si no li obrien, ja que pretenia discutir amb l'afectada.

La propietària de l'immoble decidí deixar entrar la dona per provar de calmar-la, però quan aquesta escoltà que el pany es despassava va empènyer amb força el portal, fent que la jove que li havia permès l'accés caigués a terra. Després es posà a córrer per tot el pis a la recerca de la companya del seu fill, i la va trobar rere una porta que es trobava també tancada.

La imputada també es dedicà a colpejar la fusta fins que aconseguí que la jove obrís el pany. Una vegada aconseguit això, i sense atendre a raons, María agafà dels cabells l'al·lota que està vinculada sentimentalment al seu fill i la colpejà en repetides ocasions mentre l'amenaçava de matar-la si s'atrevia a tornar a veure el jove.

La víctima, menor d'edat, no comprèn l'actitud mostrada per la seva sogra, ja que en tot moment la relació ha estat marcada per la normalitat absoluta i la manca de conflicte, tant a nivell de parella com a nivell familiar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris