algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Barrachina: «Ningú no pot acusar-me d'inepte, he treballat molt pel poble»

El batle conservador assumeix amb resignació la moció de censura del PSM-PSOE

El batle de Son Servera, Francesc Barrachina (PP), ha assumit la moció de censura presentada pel pacte PSM-PSOE amb esportivitat i resignació. Durant les darreres sis legislatures, ha estat elegit batle cinc vegades, i la darrera ocasió va assolir el màxim càrrec de la corporació tot i sabent les dificultats de governar en minoria. El proper dia 14 haurà de cedir la vara de mandat al socialista Eduard Servera.

"Com us heu agafat la moció de censura presentada pels dos grups de l'oposició PSM-PSOE? 
"Molt bé, quan vaig assumir el càrrec de batle sabia que prest o tard els dos partits s'ajuntarien per governar amb un pacte de progrés, ja fos per voluntat pròpia o per imposicions de les direccions regionals del PSM i del PSOE.

"Considerau que el pacte hauria pogut esperar que es complissin els cent dies de confiança? 
"La veritat és que no tenen per què esperar als cent dies, el que jo trob d'aquesta història, és que els dos partits havien d'haver fet un esforç per entendre's durant el temps que va passar des del dia de les eleccions (13-J) fins al dia de la constitució dels ajuntaments (3-juliol). Hi havia temps per prendre una determinació i no va ser així. El recurs, ara, és fer una moció de censura.

"Malgrat que us esperàveu que qualque dia això passaria, assumíreu la batlia amb il·lusió? 
"Si, vaig assolir la batlia amb molta il·lusió i tant el meu grup com jo ens posàrem tot d'una a fer feina. Ningú no ens podrà retreure que som uns ineptes perquè, malgrat que els mesos de juliol i el d'agost són quasi inhàbils, ens posàrem al davant i decidírem dur endavant tots els projectes iniciats.

"Quines són les vostres expectatives d'ara endavant? 
"Continuar fent feina pel poble, continuar estant a disposició de qualsevol persona que em demani un consell o em vulgui presentar alguna queixa, sempre estaré al servei de la gent del meu municipi.

"Teniu pensat quina estratègia política dureu des de l'oposició? 
"Farem una oposició ferma i correcte. En aquest sentit tenim la llei que ens empara per dur endavant les nostres propostes, que en presentarem més d'una, i intentarem des de la nostra posició, realitzar els projectes del programa del PP.

"Serà aquesta la vostra darrera legislatura com a polític municipal? 
"Mai no es pot dir d'aquesta aigua no en beuré. He viscut sis legislatures i d'aquestes, cinc vegades he estat atle. Crec que és un honor que molts no poden contar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris