nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El jutge que investiga l'incendi d'una escola insta els afectats a querellar-se

El magistrat Antoni Garcías, titular del jutjat d'Instrucció número 7 de Palma, ofereix la possibilitat d'iniciar accions penals contra els responsables de la Conselleria d'Educació als pares dels nins afectats per un incendi que es registrà en el mes de març en una escola de Bahía Grande, al municipi de Llucmajor, en el qual es cremaren unes aules prefabricades.

Quasi 200 nins varen córrer perill a causa del sinistre, que va ser provocat per un curtcircuït. El jutge, que inicià una investigació d'ofici per aclarir els fets, ha demanat als progenitors dels alumnes si se senten afectats o perjudicats pels fets abans ressenyats. Podrien ser citats a declarar els responsables d'Educació que es troben implicats en major o menor mesura en la implantació de les aules, i ja ho han fet els dirigents de l'empresa que les instal·là.

Fonts properes a aquesta investigació opinen que podria ser imputat algun delicte d'imprudència contra els responsables de la implantació d'aquests habitacles, que són considerats poc adequats, i fins i tot perillosos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris