muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

La Policia deté quatre homes acusats d'agredir les companyes sentimentals

Els incidents es registraren en els domicilis familiars, ubicats tots a Palma

Quatre individus han estat arrestats durant els darrers dies per les forces policíaques després que haguessin protagonitzat diversos incidents violents en els seus domicilis familiars contra la persona de les seves companyes sentimentals provocades per discussions massa pujades de to.

Miguel G.S., de 31 anys, José A. Ch., de 24, i dos individus més de 35 i 27 anys, la identitat dels quals no ha estat facilitada, varen haver de ser traslladats a dependències policíaques després d'haver provocat lesions de diversa consideració a les seves esposes a causa de desavinences de parella. El Cos Nacional de Policia es va fer càrrec de dos dels agressors, mentre que la Policia Local s'encarregà d'arrestar els altres dos.

Manuel G.S. ha estat acusat d'haver apallissat la seva esposa en la casa que comparteixen davant de la negativa d'aquesta a donar-li doblers, ja que aquest subjecte és addicte a l'alcohol i a la cocaïna i tenia intenció de gastar-los en l'adquisició de substàncies estupefaents.

A José A.Ch. li ha estat imputat un presumpte delicte d'agressió sexual, ja que segons la víctima es llençà sobre ella amb la intenció de mantenir-hi relacions sexuals, arribant fins i tot a arrabassar-li la roba interior. La parella es troba en tràmits de divorci, però a causa de les dificultats econòmiques han de viure junts a la força, encara que dormen en cambres separades.

Els altres dos incidents es varen registrar després de sengles discussions conjugals, ja que segons sembla algun tipus de desavinença derivà en brutal agressió. En un dels casos això va tenir lloc en presència dels fills menors d'edat de la parella.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris