nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Dimiteix la gerent del CDER perquè el Govern té paralitzat l'Objectiu 2

El conseller Sampol respecta la decisió d'Antònia Ordinas

Antònia Ordinas, gerent del Consorci per al Desenvolupament del Raiguer (CDER), va anunciar ahir la seva dimissió del càrrec argumentant que «el nou Govern té paralitzat la gestió del programa operatiu a causa del procés de renovació dels òrgans rectors».

Ordinas s'havia ocupat de gestionar les ajudes europees que havien arribat a la comarca mitjançant l'Objectiu II que finalitza precisament al final d'any. En un comunicat fet públic ahir Ordinas explica que «el meu respecte a les decisions que puguin prendre els responsables polítics en relació a la part que queda d'execució de l'Objectiu 2 no pot justificar la permanència en un lloc que, des de fa quatre mesos, està a l'espera de les oportunes directrius que permetin realitzar les tasques quotidianes necesàries per aconseguir els objectius pels quals vaig esser contractada.

Amb tot, Ordinas manifesta que se sent «orgullosa de la feina que s'ha fet per a la revitalització econòmica del Raiguer. Els canvis produïts donen bona fe de la capacitat de la gent de la comarca. Ara no sé estar-me de mans creuades mentre els dies passen i les oportunitats es perden».

De la seva banda, el conseller d'Economia, Pere Sampol, va indicar que respecta la decisió d'Ordinas ja que tots els càrrecs de lliure designació haurien de dimitir amb un canvi de Govern. Sampol assegura que la tasca no s'ha paralitzat tot exposant que ens hem adonat que tres departaments de la Conselleria estaven realitzant la mateixa tasca. Per aquest motiu ara es reorganitza tota la feina, que en el cas de la promoció exterior passarà a dependre de l'IDI (Iinstitut de Desenvolupament Industrial).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris