cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

El pròxim president de Sa Nostra, Miquel Capellà, rebutja la fusió amb altres caixes

L'advocat serà elegit president de la Caixa de les Balears el dia 14 d'octubre

El candidat de consens del Govern de coalició de les Illes Balears a la presidència de la Caixa de les Balears Sa Nostra, l'advocat Miquel Capellà, serà escollit per a aquest càrrec el pròxim dia 14 en la convocatòria d'un Consell d'Administració extraordinari i avançà que rebutjarà la «fusió» de l'entitat bancària amb altres caixes espanyoles, però advocà per la «federació de serveis i recursos» entre caixes.

El misser Miquel Capellà fou elegit ahir com a vocal titular del Consell d'Administratació de l'entitat bancària, passa imprescindible perquè el dia 14 d'aquest mes sigui anomenat president de Sa Nostra, ja que un dels quinze membres que formen aquest organisme serà elegit, entre ells mateixos, màxim responsable de l'entitat bancària.

Tot sembla apuntar que Capellà i el Govern de les Illes Balears no trobaran cap entrebanc per aconseguir la seva meta. L'única oposició que pot tenir l'advocat és la candidatura de darrere hora del representant dels patrons al Consell d'Administració, Gabriel Lladó. Els candidats a president de la Caixa de les Balears Sa Nostra tenen com a termini màxim per presentar la seva candidatura fins el 9 d'octubre.

Una vegada finalitzada l'Assemblea General extraordinària d'ahir, Miquel Capellà explicà les «tres línies mestres» que vol imprimir a Sa Nostra quan es faci càrrec de la seva presidència. En primer lloc destacà que «les caixes no han de fer de bancs». A continuació, ressenyà que l'Obra Social i Cultural ha de tenir «un paper encara més preponderant i significatiu» que el mantingut actualment, atès que és allò que «retornam a la societat». I finalment remarcà la seva intenció de «preservar» l'entitat de Sa Nostra i «potenciar» la seva presència territorial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris