nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El catàleg de llocs de treball del Consell Insular estarà redactat a final d'any

L'equip de govern cobrarà del fons habilitat per augmentar els sous dels funcionaris

El Consell Insular de Mallorca (CIM) té previst aprovar el catàleg de llocs de treball de la institució abans del final del present any. Com es recordarà, aquesta és una actuació pendent des que la Delegació del Govern va impugnar davant els tribunals de justícia, fa tres anys, l'augment de sou acordat amb els funcionaris. La Delegació del Govern, dirigida per Catalina Cirer, considerà que l'increment de les retribucions acordat en aquell moment és il·legal.

L'elaboració del catàleg fou donada a conèixer ahir durant la sessió plenària del CIM. El PP destacà que 20'6 dels 24'5 milions de pessetes dels fons de valoració de llocs de treball, creat en el seu moment per engegar el catàleg, han estat destinats a «les retribucions dels eventuals del gabinet de Presidència», és a dir, als sous dels membres de l'equip de govern.

Maria Salom, del PP, recordà al Pacte de Progrés que, durant la passada legislatura, va prometre un augment de sou als funcionaris a partir de la creació d'un fons de valoració dels llocs de treball i que, en aquest sentit, no s'ha fet res durant els dos darrers anys. Segons Salom, «que els membres del govern del CIM cobrin del fons de valoració de llocs de treball és una falta de respecte als funcionaris».

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, va respondre que «la delegada del Govern va impedir l'augment del sou als funcionaris amb la seva impugnació judicial i per això no es poden utilitzar els doblers habilitats en el fons de valoració dels llocs de treball. El que no podem fer és tenir aquests doblers aturats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris