algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Multitudinari homenatge a les monges de la Caritat a la Residència

El batle va agrair a la comunitat religiosa la seva gran dedicació

L'Ajuntament de Manacor va voler homenatjar la tasca duita a terme per les germanes de la Caritat de Sant Viçens de Paül, a la Residència Municipal de Manacor durant els darrers cent anys. Tothom sap que les germanes de la Caritat deixaran, al final d'any, de formar part de la vida dels ancians del centre assistencial, per manca de vocacions, així com va anunciar la superiora general de les Germanes de la Caritat, sor Maria del Pilar Bosch, en una carta remesa al batle de Manacor, Miquel Riera.

L'acte d'homenatge va consistir en una missa, celebrada al mateix centre, a càrrec de mossèn Miquel Febrer, capellà de la Residència, i tres altres capellans. Seguidament es varen lliurar obsequis per part de l'Ajuntament a les religioses i per acabar l'acte es va convidar a tots els assistents a un berenar en el pati de la Residència Municipal de Manacor.

Miquel Vives, delegat de Benestar Social de l'Ajuntament de Manacor, a l'acte d'entrega d'una placa a la superiora, sor Magdalena, va dir: «Vos oferim aquesta placa tot i que sabem que no és res comparable a la dedicació que vosaltres heu donat al centre i a les persones que hi han residit». Les religioses no deixaran la Residència de Persones Majors de Manacor fins que l'Ajuntament no hagi contractat el personal que les substituirà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris