algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El secretari acusa la sala d'adoptar una «actitud xenòfoba» contra ell

L'equip de govern li ha obert un expedient disciplinari

El secretari de l'Ajuntament de Petra, Francisco González Benito, acusa l'equip de govern del PSM «d'haver exercit una operació de càstic de caire xenòfob i discriminatori contra la meva persona, la qual vulnera el dret fonamental a la igualtat dels ciutadans davant la Llei».

Aquestes són les acusacions del secretari interventor de Petra al qual l'equip de govern nacionalista ha obert un expedient disciplinari per presumpte incompliment horari. Així mateix, la presentació de querelles ha estat recíproca ja que González ha demandat la Sala davant el Jutjat contenciós. Tal com explicà Francisco González, «les raons per les quals m'han obert l'expedient, encara que el PSM digui que és perquè no respect l'horari laboral, són ben evidents: motius ideològics, xenofòbia d'un partit nacional-socialista, així com per intentar ser fidel a la Constitució i també perquè parl clar i dic les veritats», manifestà indignat el secretari.

González que, a partir d'ara s'haurà d'enfrontar a una possible destitució del seu càrrec, així com a la suspensió del sou que percep, manifestà que «des de la meva presa de possessió per imperatiu legal el passat mes de març m'han fet la vida impossible. Abans de la meva arribada em digueren que tot estava normalitzat des del punt de vista lingüístic i que si no havia passat pel reciclatge, no em sabria defensar en el meu càrrec». Durant la sessió plenària de constitució, l'equip de govern aprovà que el secretari es quedaria amb el sou base, al voltant d'unes 164.000 pessetes, sense cobrar el complement específic perquè consideraren «no se'l mereixia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris