nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Sol, calor i moltíssima gent per la Fira d'Alcúdia

Un grup d'alcudiencs aprofitaren per reproduir una era i mostrar com batien un temps ençà

74606

Nins i grans s'entusiasmaren amb la mostra del batre.

Els alcudiencs, ahir, no es varen poder queixar perquè la Fira va sortir rodona. Una gentada passejant per amunt i avall, també un sol de mil dimonis i una calor xafogosa i aferradissa més pròpia de ple estiu que de començaments d'octubre.

També hi havia molts de turistes, moltíssims havien pujat fins Alcúdia poble per anar de fira. De fet, ahir, les platges de la vora estaven més buides que els carrers principals de la ciutat per on havien escampat els marxants i firers.

I entre tots els punts de venda destacava una reproducció feta per un jardiner: el pont de sant Jordi. «Què hi fa el pont de sant Jordi aquí? Què hi fa a la fira d'Alcúdia?», es demanaven els pollencins que hi passaven per allà, perquè per la Fira no només voltaven turistes i alcudiencs també hi havia molts de pollencins. I és que el pont de sant Jordi és troba a Pollença. Ahir, alguns, fins i tot, deien que els alcudiencs cercaven el jardiner perquè el volien atupar.

Però això no eren més comentaris dels qual ningú no en feia cas, com ara els que se sentien constantment pels altaveus que havien instal·lat a la finca de sa Pilota. «Els nins que han pujat als carretons que només facin una volta, que no repeteixin perquè hi ha molts més nins que volen colcar-hi», repetia un cop i altre l'altaveu i ningú no en feia cas. El sol que queia de ple, i els carretons voltaven plens de nins i nines. I just a la vora, un grup d'amics alcudiencs feien voltar una bèstia damunt una era que havien reproduïda per l'ocasió. Tots ells anaven vestits a l'ample, com un temps ençà. Un dels més majors cantava a estones cançons del camp mallorquí, i un altre feia com que alçar la palla que cobria la improvisada era. I així tot el matí fins que es cansaren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris