nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Arenas: «Defensam l'autogovern a Balears i mantenim el projecte espanyol d'Aznar»

El secretari general del PP considera que el partit ha guanyat les eleccions del 13-J

El secretari general del Partit Popular, Javier Arenas, manifestà ahir al seu discurs de clausura del IX congrés illenc que «aprofundirem en l'autogovern a les Balears, defensant les seves senyes d'identitat a la vegada que mantindrem el projecte en comú per a Espanya d'Aznar».

Arenas digué que el congrés no significava el naixement del Partit Popular a les Balears, «però sí el començament d'una nova etapa de l'organització» a demostrar un «exercici de coherència i de democràcia interna».

El polític andalús qualificà com «de cura» els discursos de Matas i de Forcades abans de les votacions, considerà que entre els dos candidats «no hi havia discrepàncies greus» i afirmà que «al Partit Popular a Balears no sobra ningú».

Javier Arenas, que ahir participà en la clausura dels congressos del PP al País Basc i la Rioja a més de les Balears, declarà sentir-se «emocionat» pel fet que a la formació conservadora «comandin les bases». Així mateix, destacà que s'havia de respectar el passat «perquè poc futur té qui no estigui orgullós de la seva trajectòria».

El secretari general del PP defensà el projecte de centre i assenyalà que la vinculació amb aquesta àrea política «no deu traduir-se en una exclusió per a ningú».

Recordà els seus compatriotes andalusos quan es referí a les Illes com a destí de molts treballadors del sud de l'Estat que s'havien integrat i «ara són illencs malgrat que no tenguin cognoms autòctons», a la vegada que defensà els seus drets de decidir el futur de l'Arxipèlag.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris