algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Joan Forcades: «Fa més de 16 anys que Balears està situada al centre»

Aconseguí el 14% dels vots i estudiarà si s'integra a la llista de Matas

Joan Forcades afirmà ahir que el Partit Popular a Balears fa més de 16 anys que és al centre. En el seu discurs previ a les votacions, el candidat alternatiu assegurà que no era cap desgràcia ni cap conflicte que en un congrés es poguessin confrontar criteris i que ho volia fer d'una manera ortodoxa i oficialista, aprofitant el debat.

Amb un to pacificador, Forcades indicà que no tenia cap interès particular, sinó que volia una major participació en el partit i tingué un record per al batle de Porreres, Pep Roig. «Sempre deia que ja està bé que ens parlin de feina, feina i feina, quan ha de ser poca, però ben feta».

Per Forcades, el PP és actualment «una ombra del que va ser», situació motivada per la pèrdua de les eleccions. «Això s'ha traduït en una minva del coratge, de la il·lusió i hem de rearmar un partit despersonalitzat».

El candidat digué que durant els darrers anys, s'havia produït un divorci entre el Govern del PP i els militants. A més, es va comprometre a repassar a l'àmbit intern les nòmines de tota la passada legislatura per saber «com s'havia repartit la sopa», al·ludint a la concentració de càrrecs i de sous en determinades persones de l'anterior Executiu.

«Jo som independent i tenc la vida resolta», afirmà Forcades, a la vegada que destacava que a l'oposició «ja no hi ha càrrecs per repartir, ni tampoc promeses ni recompenses». Pel candidat, la primera prova de foc per al PP seran les properes eleccions generals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris