algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Uns desconeguts abandonen cotxes vells a la Comuna de Caimari

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per trobar els responsables dels fets

L'Ajuntament de Selva ha detectat els darrers dies l'abandó sistemàtic de cotxes vells al bell mig de la Comuna de Caimari, un espai natural protegit de propietat municipal.

En un dels camins que, des de la carretera de Lluc pugen cap a la part alta de la comuna s'hi han trobat abandonats alguns cotxes en un estat deplorable. Se suposa que els cotxes foren portats en funcionament fins allà ja que és un indret de difícil accés per a una grua tot i que és relativament fàcil passar-hi en cotxe ja que el camí està tancat per unes barreres sense pany.

Un cop allà els conductors deixaren anar en punt mort els vehicles pel pendent del camí fins que toparen en algun lloc. D'aquesta manera un dels cotxes va quedar frenat enmig del camí bloquejant-ne l'accés. Aquest fet és especialment greu ja que aquesta és una de les pistes forestals que s'usen quan hi ha algun incendi per accedir a la part més alta de la comuna.

Un altre es va estimbar en una de les voltes del camí fins que topà amb un arbre. En la caiguda i a causa de la velocitat que portava va esbaldregar part d'una antiga marjada damunt la qual se suporta el camí.

L'Ajuntament ha comunicat els fets al Seprona (Servei de Protecció de la Natura) de la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació per trobar els responsables dels fets.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris