algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El Pacte de Progrés aplicarà fortes mesures en matèria urbanística

La intenció és crear un ampli departament tècnic i de vigilància

Un dels temes que prioritzarà el Pacte de Progrés format per PSM-PSOE serà l'aplicació de fortes mesures en matèria urbanística, així com una redistribució del departament urbanístic «creant un equip tècnic molt competent per actuar sobre els temes disciplinaris», explicà ahir el socialista Eduard Servera, que substituirà el batle Barrachina (PP) el proper dia 14 d'octubre.

Servera va explicar ahir que «l'àrea d'Urbanisme tindrà un titular i el departament tècnic haurà d'assumir els criteris del pacte. Sense cap dubte, ens veurem obligats a augmentar la plantilla o bé que els treballadors que hi ha ara, tenguin més dedicació. Així mateix, s'haurà de fer una reestructuració de les dependències municipals per tal de tenir un espai físic suficient per poder-hi fer feina, ja que fins ara, la imatge que dóna l'oficina d'urbanisme sembla la d'un poble del Marroc».

El portaveu del PSM, Antoni Cànoves, va anunciar divendres, dia en què es va presentar la moció de censura contra Barrachina, que «durant els 16 anys que el PP ha estat al front del govern ha consentit il·legalitats urbanístiques importants, dirigides sobretot per gent que té bastant de poder. Això ha estat un greuge comparatiu cap a les altres persones que no tenien poder i havien de presentar tota la documentació reglamentària per poder fer les seves obres». Cànoves va afegir que «és evident que hi ha hagut una manca de dedicació i aquest aspecte s'ha de millorar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris