nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

L'Ajuntament vol aplicar un impost o taxa als visitants i usuaris des Trenc

Calcula que pot recaptar uns 300 milions anuals que s'invertirien en millores locals

L'Ajuntament de Campos estudia la viabilitat jurídica d'aplicar un impost o taxa als visitants de la platja des Trenc. L'equip de govern que presideix Andreu Prohens (PP) ha posat el tema en mans dels tècnics amb la intenció de poder recaptar uns 300 milions anuals, que serien reinvertits en millores i infraestructures per al municipi.

El batle Prohens i el tinent de batle i delegat d'Hisenda, Rafel Mas, entenen que és necessari treure una rendibilitat a les seves zones verges, després que s'hagin paralitzat projectes importants per a Campos com és el camp de polo i altres quinze urbanitzables, tant des del Govern balear com des del Consell Insular de Mallorca (CIM).

El batle afirmà que «l'Ajuntament ha d'assumir la neteja i manteniment des Trenc i només recaptam fons a través de les casetes de bars i restaurants que hi ha a la zona. Com que no ens han deixat construir res per poder millorar l'economia de Campos, consideram que aquesta fórmula pot compensar, de qualque manera, el nostre municipi».

Segons les estimacions de l'Ajuntament de Campos es podrien cobrar unes 100 pessetes a cada visitant. S'estima que durant els quatre mesos de temporada alta unes 3.000 persones visiten diàriament es Trenc. A raó de cent pessetes cada un s'aconseguirien recaptar 90 milions al mes. Amb aquestes xifres podrien arribar a les arques municipals un total de 300 milions anuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris