algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El Govern encara no ha cedit a Cort el solar de l'hotel Rembrandt

L'hotel va ser esbucat fa més de quatre mesos i ara el solar està descuidat

Després de més de quatre mesos, el Govern balear encara no ha cedit a l'Ajuntament de Palma el solar on s'ubicava l'antic hotel Rembrant per escometre-hi una zona verda pública.

Així mateix, Cort tampoc no s'ha preocupat de sol·licitar-ne la titularitat i,a hores d'ara, aquest expedient, que podria resoldrer's amb una sola signatura, roman aturat en un despatx de Patrimoni del Govern. Mentrestant, a poc a poc, la brutor i el fems s'acaramullen pertot arreu, sense que ningú no tengui cura de netejar el solar.

El mes de maig, en plena precampanya electoral, dos segons i set quilograms i mig d'explosius i 168 detonadors bastaren per reduir a enderrocs els set pisos d'altària d'aquest hotel de la companyia Catalònia, ubicat a la zona de Can Barberà. L'explosió s'envoltà de gran expectació; fins i tot s'aturà el trànsit del Passeig Marítim; però la declaració d'intencions, per rehabilitar la zona amb els 1.534 metres quadrats de superfície, a hores d'ara encara no té una data prevista. Aspecte que entrebanca la possibilitat que l'Ajuntament pugui redactar un projecte definitiu i treure endavant la iniciativa.

El gabinet de la conselleria de Turisme del Govern Matas, per atorgar un major protocol a l'esponjament, presentà l'esborrany d'un posible projecte de recuperació d'aquest gran espai, amb immillorables vistes sobre la badia de Palma. Per a dur endavant la proposta, el Govern balear, a través del pla esponjaments d'establiments hotelers obsolets, invertí un total de 244 milions de pessetes, que s'incloÏen al pla d'ordenació de l'oferta turística (Poot).S'hi contemplava tant la seva compra com el posterior esbucament de l'emblemàtic hotel que començà a funcionar l'any 1961 amb una capacitat per a només 135 places turístiques de gran categoria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris