algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Agricultura multarà els responsables d'organitzar una brega de galls il·legal

Els particulars i l'associació implicada pagaran 500.000 pessetes

La Conselleria d'Agricultura i Pesca del Govern ha incoat un expedient sancionador contra les persones responsables d'organitzar una brega de galls, dia 12 de març passat, en un magatzem de Muro, sense que hi hagués cap tipus de protecció per a les aus.

Els inculpats en els fets són vuit, segons ha informat la Conselleria, així com l'associació que va tutelar l'organització de la brega, contra els quals s'ha obert l'expedient.

La lluita de galls va ser detectada pel Seprona (Servei de protecció de la natura) de la Guàrdia Civil de Pollença. En la denúncia redactada per la Benemèrita s'especifica, entre altres dades, que el local on es feia la brega no tenia llicència d'obertura ni permís per a la realització d'aquest tipus d'espectacles. A més, i com a agraeujant, s'indica que hi havia dues menors d'edat entre les prop de seixanta persones que contemplaven la brega.

La proposta inicial de sanció ascendeix a 500.000 pessetes, com també el decomís de tots els efectes que varen ser intervinguts per la Guàrdia Civil, entre els quals figuren tres rellotges d'arena, maquinària diversa per pesar i 12 galls anglesos de brega, que han estat lliurats en dipòsit als seus propietaris legals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris