algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Cort decidirà el color dels taxis d'aquí a dos anys per «referèndum natural»

La Pimem anuncià ahir la seva anada de la comissió de seguiment del sector

El color dels taxis de Palma es decidirià «per referèndum natural». Aquesta és la resolució a la qual va arribar ahir la darrera comissió municipal de seguiment del taxi, feta ahir, la darrera a la qual hi hagué representació per part de la Pimem.

Cort ha decidit establir un període de dos anys durant els quals els propietaris dels vehicles de nova adquisició podran optar, lliurement, per qualsevol dels dos colors: blanc o negre i marfil.

Una vegada acabat aquest període es procedirà a unificar el color dels taxis de Palma imposant el color majoritari d'acord amb el nombre de vehicles de cada color. Així, el color definitiu dels cotxes de la ciutat serà determinat per majoria directa.

Després d'aquest temps en què cada conductor podrà destriar el color del seu vehicle s'arribarà a un punt en el qual cada vehicle nou haurà de ser del color que es determini a través d'aquest «referèndum natural».

En aquest moment s'obrirà un període de deu anys per tal que tota la flota es renovi i passi a tenir el color que es decideixi per aquest sistema.

El regidor José Manuel Sierra va dir que «l'equip de govern de Cort ha optat per un referèndum, però de caire eminentment pràctic. D'aquesta manera serà el mateix sector el que regularà el color dels vehicles d'una manera espontània, natural i, per descomptat, democràtica».

Sierra també ha descartat que aquesta determinació generi una situació de confusió per la coexistència de dos colors diferents. «Encara que s'hagués optat per un sol color haurien passat molts d'anys abans que els colors registrassin una uniformitat absoluta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris