muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Un home mor en caure d'una paret de més de deu metres a Magaluf

Es tracta d'un súbdit anglès de 25 anys, allotjat a Palma

Dos ninets que jugaven darrere un hotel de Magaluf trobaren ahir al migdia el cos d'un home estès a terra i amb una gran quantitat de sang brollant-li pel cap. La Guàrdia Civil de Palmanova i la Policia Local acudiren al lloc tot d'una que tingueren coneixement del succeït i inspeccionaren ocularment el recinte per determinar el que havia passat.

Es tractava d'un jove, sembla que de nacionalitat britànica, que segons les primeres gestions de la Benemèrita s'hostatjava a Palma. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil està investigant les causes de la caiguda del jove a terra des de l'alt d'una paret d'uns deu metres. Després de la primera inspecció ocular no s'aclariren gaire les coses. Al cos de l'home es trobà un carnet de donant de sang, i la manera en què estava posicionat el cos és un indici que es tracta d'una caiguda per pèrdua d'equilibri, i no d'una caiguda voluntària.

Després d'inspeccionar el cos fonts de la Guàrdia Civil apunten que és molt probable que l'accident es produís durant la vesprada, ja que l'home portava un parell d'hores mort, però no fou fins al migdia quan es descobrí el cos darrere l'hotel Barracuda, de la zona calvianera.

Les primeres impressions apunten que el jove caminava per un petit camí que hi ha sobre la paret des de la qual va caure i va perdre l'equilibri, precipitant-se cap a terra. Morí a l'instant per la violència del cop.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris