muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Els carrers del centre seran de només un sentit per posar fi als embussos

La reforma viària entrarà en vigor aquest mateix dilluns

Per posar fi als embussos que genera el dens trànsit que a diari discorre pel nucli urbà de Muro, l'Ajuntament ha previst fer una important remodelació circulatòria que afectarà fonamentalment els carrers del centre.

Així, carrers molt transitats com ara el de Santa Anna o el de Joan Carles I, on a hores punta es detecten importants congestions de trànsit, passaran a ser d'un sol sentit. Aquesta modificació obliga també a fer d'un sol sentit els carrers paral·lels a Santa Anna, això és, el carrer Pare Alzina i Maria i Josep.

La reforma circulatòria entrarà en vigor el proper dilluns, dia 4 d'octubre. El regidor de Policia Local, Jaume Miró, explicà que durant els primers quinze dies els agents informaran els conductors de les modificacions circulatòries.

La reforma també inclou el tancament al trànsit del darrer tram del carrer Rossinyol. En el cas concret de la placeta de sant Martí, Miró informà que a cada costat s'hi col·locaran jardineres i bancs perquè els cotxes no hi puguin aparcar. No obstant això, els vehicles sí que podran continuar travessant la placeta.

En els aparcaments que hi ha devora l'Ajuntament només hi podran aparcar durant una hora i mitja. Però no hauran de pagar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris