muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

PSOE i PSM presenten moció de censura contra el batle Barrachina

Eduard Servera i Antoni Cànoves compartiran la batlia de la resta de legislatura

El batle de Son Servera, Francesc Barrachina (PP), va despertar-se ahir amb una moció de censura que presentaren els partits PSM-PSOE a les nou del matí a l'Ajuntament.

El portaveu nacionalista Antoni Cànoves i el socialista Eduard Servera foren els encarregats de presentar l'escrit manifestant que «és voluntat dels dos grups mantenir un pacte de govern al llarg de la present legislatura, amb uns criteris comuns a l'hora de governar, treballant conjuntament i consensuant una política municipal de centreesquerra nacionalista».

L'acord entre els dos grups proposa «Eduard Servera Cariñena com a candidat a batle de la corporació municipal de Son Servera, el qual signa aquest document en prova d'acceptació de la candidatura». El ple per a la investidura del nou batle se celebrarà el dia 14 d'octubre a les 12 hores en el saló d'actes de la casa consistorial.

Eduard Servera i Antoni Cànoves explicaren ahir en roda de premsa que el motiu de la moció de censura respon a l'expectativa dels seus mateixos votants que no entenen perquè tenint ells la majoria de vots no intentaven governar conjuntament. (El PSM aconseguí 1.094 vots el 13-J, el PSOE altres 827 i el Partit Popular 1.497). Servera va manifestar que «el desig del pacte no només ha sortit dels grups PSOE i PSM sinó també d'altres que no han aconseguit la representació municipal com UM i EU-Els Verds, però que ens han animat a dur endavant una alternativa progressista a Son Servera».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris