algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Funerària entregarà els primers nínxols de Son Valentí per Tots Sants

Bauzà construirà sis velatoris i dos forns a Son Valentí aquesta legislatura

L'Empresa Funerària Municipal entregarà els primers nínxols de l'ampliació del cementeri a Son Valentí abans del dia 1 de novembre, Tots Sants. Així ho manifestà el president de l'empresa, el regidor Joan Bauzà, en el decurs d'una visita a les noves instal·lacions del cementeri municipal de Palma. De totes maneres, sols s'entregaran tres-centes unitats d'enterrament del total de 1.600 nínxols que l'Ajuntament de Palma està construint. La resta de les unitats seran entregades abans que acabi la Setmana Santa.

Les obres d'ampliació del cementeri de Palma costaran un total de 725 milions de pessetes que s'autofinançaran mitjançant les vendes de les sepultures. A Son Valentí a més dels nínxols es construeixen 310 tombes i 30 criptes. Cada nínxol es ven a un preu de cent cinquanta mil pessetes. Les tombes costen un milió i mig de pessetes i les criptes un total de tres milions. Fins aquest moment s'han venut 1.300 nínxols, la qual cosa suposa un total d'ingressos de 195 milions. Si finalment es venen totes les unitats d'enterrament construïdes l'Empresa Funerària Municipal s'embutxacarà un total de 780 milions de pessetes, 55 més del que costen les obres.

D'altra banda s'ha de destacar que el regidor Joan Bauzà explicà que en el decurs d'aquesta legislatura pretén que es construeixi també en els terrenys de Son Valentí sis nous velatoris i dos nous forns crematoris. Aquesta inversió podrà elevar-se fins als cent milions de pessetes, tot i que encara no hi ha cap estudi ni projecte en marxa.

Aquesta primera fase de l'ampliació del cementeri municipal suposarà que cap ciutadà de Palma no estarà pendent de la construcció de cap terreny per tenir la seva unitat d'enterrament. «No hi ha llistes d'espera» assegurà Bauzà. Tot i això, l'Ajuntament de Palma encara es reserva terreny per a posteriors ampliacions del cementeri.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris