algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Joan Forcades està disposat a reunir-se amb Matas «sobretot per cortesia»

La integració dels crítics provoca incertesa entre els seguidors del candidat oficialista

Joan Forcades manté la candidatura a presidir el Partit Popular en el congrés que es durà a terme demà al Poble Espanyol i assegura que ja disposa dels avals necessaris per fer-la efectiva.

El capdavanter del sector «genuí» o canyellista afirma que està fent els darrers tocs a la llista que l'acompanyarà. Respecte de la integració, repeteix que no li agrada la paraula. Diu que està disposat a reunir-se amb Jaume Matas per «cortesia». Només diposa d'una hora per atendre el seu adversari: les 14 hores d'avui. El to ferm i quasi desafiant de Forcades contrasta amb les poques possibilitats d'èxit que els altres sectors atorguen a la seva llista.

La integració dels crítics en la llista de Matas li sembla bé perquè «aclareix el panorama del Congrés, ja que la gent només tindrà dues opcions diferenciades».

D'altra banda, alguns dels més estrets col·laboradors de Jaume Matas mostraven ahir la seva inquietud per la integració del sector crític. La negociació ha estat portada en solitari pel candidat Matas i els seus ignoren quines repercussions pot tenir la integració d'Herrán a l'hora de confeccionar la llista.

L'equip de col·laboradors que acompanyarà Jaume Matas continua sent un secret molt ben guardat pel candidat a presidir el Partit Popular. La secretaria general va ser oferida a l'expresident del PP Joan Huguet, que la rebutjà perquè en aquest moment la seva vocació s'orienta a la intervenció en la política estatal. Amb totes les precaucions que s'han de prendre a l'hora de fer travesses, es pot dir que en ambients conservadors els noms que més sonen ara per substituir Carlos Ripoll en la secretaria general són el batle de Selva, Joan Rotger; l'exconseller de Sanitat Francesc Fiol i l'exportaveu del Govern Manuel Ferrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris