algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'Ajuntament comença les obres d'ampliació del mercat de Pere Garau

La superfície creixerà 70 metres i els treballs es perllongaran dos mesos

L'Ajuntament de Palma inicià ahir matí les obres exteriors per executar l'ampliació del mercat municipal de Pere Garau. Aquesta iniciacitiva s'afegeix a la reforma interior, que ja començà fa unes setmanes, i que se centra principalment en una adequació global del trespol actual, l'enrajolat de les parets i la supressió de barreres arquitectòniques per a persones amb minusvalideses físiques.

Amb això se cerca l'obtenció d'una major lluminositat per al recinte que contribueixi a atorgar un aspecte de neteja i amplitud. L'ampliació del mercat es farà amb una planta superior, en la què s'habilitaran diverses dependències de caire administratiu, mentre que a la planta baixa és previst que creixi amb devers uns 70 metres quadrats.

Aquesta ampliació de la superfície hàbil es farà per la banda en què fins ara s'ubicaven els trasts de peixaters. A l'entrada de l'actual nau s'habilitaran unes cambres per conservar la carn. La resta de l'espai serà emprada altre cop pel mateix gremi.

L'espai central que ara era ocupat per parades s'obre distribuint la nau en dos passadissos serà suprimit perquè només en quedi un de central que atorgui una major amplitud i comoditat al nou recinte.

Des de l'Ajuntament, la regidora de Consum, Isabel Riera, esmentà que aquesta reforma no suposaria cap tipus de modificació de la capacitat actual del recinte, ja que els trasts que s'ubiquin a la zona que s'amplia podrien gaudir de més espai.

L'execució dels treballs és previst que sigui de dos mesos i per escometre'ls es compta amb un pressupost de 55 milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris