nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El bisbe permetrà publicitat a la Seu a canvi de suport empresarial

Qui pagui la restauració podrà instal·lar reclams de 40 metres a la façana

80054

Úbeda amb Bartomeu Veny, Joan Bestard, Sebastià Arrom i Pere Llabrés.

P.B.

El Capítol catedralici admetrà la col·locació de publicitat a la façana del Mirador de la Seu a les empreses que financiïn la seva restauració, així com a les que ajudin a concloure el projecte original de l'edifici catedralici. Així, es pensa en la col·locació de reclams de propaganda de quaranta metres d'alçada a canvi de doblers per les obres.

Aquesta iniciativa plantejada ahir pel vicepresident del Capítol, mossèn Sebastià Arrom, fou avalada pel bisbe, Teodor Úbeda, qui aprofità l'avinentesa per estendre la crida a totes les institucions i a la societat en general. Per escometre aquestes actuacions es pressuposa que com a mínim són necessaris 900 milions de pessetes, gran part d'ells per cloure els treballs de recuperació i consolidació que necessita.

Quant a la finalització del projecte inicial del temple, la primera intenció és la de construir els set pinacles de la primera filada de pilars de la façana marítima que encara resten per executar. Cadascun costaria al voltant de set milions de pessetes i en el temps que tardàs la seva construcció es permetria la col·locació d'estendards publicitaris verticals al llarg de quaranta metres d'alçària de la façana de la Seu.

Des de la Diòcesi ja s'està en contacte amb diverses societats financeres interessades a fer-se càrrec de la despesa. La importància de la construcció d'aquests pinacles esdevé no tan sols per l'estètica i possibilitat d'acabar la façana, sinó també per ajudar a l'estabilitat de la Catedral.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris