algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Dues persones moren negades a Peguera en un lapse de temps de quinze minuts

A Cala Major un infant va estar a punt de perdre la vida en caure a una piscina

Dos turistes que passaven una temporada a l'Illa es negaren ahir en aigües de Peguera en un espai de temps d'uns quinze minuts. Els homes, de qui no s'ha facilitzat la identitat, moriren devers les quatre del capvespre a les platges de Torà i de la Romana, situades una al costat de l'altra.

Segons fonts policíaques, a l'hora esmentada va aparèixer un cos surant sobre l'aigua de la platja de Torà. Un socorrista es llançà a l'aigua per rescatar el cos i el portà a la vorera. L'home tenia entre uns 65 i 70 anys.

La Policia Local de Calvià anà al lloc dels fets i avisà urgentment una ambulància del 061 i altres socorristes que provaren de reanimar l'home. Però tot fou inútil perquè ja portava molt de temps sota l'aigua i havia ingerit massa líquid.

Mentre passava això els socorristes veren com un altre banyista es trobava amb problemes a la veïna platja de la Romana. Un socorrista es llançà a l'aigua per rescatar-lo però quan arribà on es trobava comprovà que ja havia mort negat.

Se sospita que aquest darrer home es llançà a l'aigua en veure que el seu amic tenia problemes, però que no aguantà l'estat de la mar i el seu destí fou tràgicament semblant al del seu company.

D'altra banda, també un infant de quinze mesos va caure ahir horabaixa en una piscina d'una finca de Cala Major, i aconseguiren reanimar-lo, encara que el seu estat és greu, però fora de perill.

Segons fonts de la Policia Local de Palma, eren les sis de l'horabaixa tarda quan la mare del petit es va témer que surava damunt l'aigua. Sense perdre el temps la dona es llançà dins la piscina i en tragué el nadó, que no respirava. Intentà reanimar-lo i cridà un taxi perquè la dugués a la clínica Capistrano, propera a aquella zona. Allà pogueren reanimar el petit, que quedà en observació per comprovar el seu estat de salut. És un nin de nacionalitat alemanya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris