muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El batle ordena la paralització de les obres d'edificació de 47 pisos

La construcció es començà sense cap permís municipal

El batle i delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor, Miquel Riera (ALM), ha decretat la paralització de les obres de construcció d'un total de 47 pisos que s'estaven edificant a la zona de Mitjà de Mar de Portocristo sense la tinença de la llicència municipal d'obres.

El batle ha manifestat que el pacte de govern té la intenció «d'ampliar el departament d'Urbanisme per tal d'optimitzar la infraestructura ja existent. De moment, tan sols comptam amb un arquitecte i dos zeladors. No obstant això, allò que tenim és una bona col·laboració ciutadana, en la mesura que molta de gent denuncia l'existència d'obres il·legals».

Les obres que Miquel Riera ha decretat paralitzar les està executant una promotora anomenada TW Balears SA. Aquestes únicament disposen del projecte bàsic presentat davant l'Ajuntament de Manacor.

Tal com ha declarat el batle, «aquestes obres poden ser legalitzades, encara que s'haurà de presentar el corresponent projecte d'execució i legalització d'obres».

Riera va afegir que «el principal problema rau en el fet que la promotora va iniciar les obres abans de tenir la llicència de l'Ajuntament. La zona en la qual s'estan edificant els pisos no posseeix cap contraindicació urbanística. A pesar de tot, s'ha incomplert l'ordenança de paralització durant la temporada estiuenca», va dir el batle. Així mateix, Miquel Riera va voler aclarir que «hem notificat a la promotora la primera imposició d'una sanció econòmica de 25.000 pessetes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris