algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Sol Meliá invertirà uns 8.800 milions en els seus primers hotels de luxe a Panamà

El Meliá Panamá Canal s'inaugurarà el proper desembre i el Meliá Los Reyes, el 2001

El grup hoteler mallorquí Sol Meliá inaugurarà els seus primers dos hotels de luxe a Panamà entre el pròxim desembre i gener de l'any 2001, amb una inversió total d'uns 8.800 milions de pessetes (55 milions de dòlars), segons indicà el president de l'empresa hotelera, Gabriel Escarrer, després del dinar mantingut ahir amb el president Francesc Antich i els consellers delegats d'Iberostar i Barceló, Jaume Cortés i Simón Pedro Barceló respectivament.

L'establiment hoteler Meliá Panamá Canal, que obrirà les seves portes el desembre, «principalment, a homes i dones de negocis» en viatge de treball, comptarà amb 270 habitacions, camp de golf i instal·lacions costaneres per practicar la vela i el submarinisme. Aquest hotel de cinc estrelles agafa com a base l'antiga escola de les Amèriques, una antiga acadèmia d'ensinistrament militar, ubicada a la façana atlanticocaribenca de l'estat centreamericà. Això suposarà una inversió d'uns 3.200 milions de pessetes (20 milions de dòlars), juntament amb una empresa mexicana. Sol Meliá controlarà el 20% de l'accionariat (2 milions de dòlars).

Aquesta informació fou ratificada per l'expresident de Panamà entre 1978 i 1982, Arístides Royo, que també tingué audència amb el cap del Govern de les Illes Balears. Arístides Royo afegí que el Meliá Panamá Canal té una ubicació idònia «per realitzar ecoturisme», ja que està devora una zona silvestre «molt adequada per a l'observació de les 925 espècies de la fauna avícola panamenya».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris