algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Joan Fageda encarrega als seus regidors estudis per controlar les obres «dia a dia»

Fins ara no les podia explicar als ciutadans perquè no disposava de la informació

El batle de Palma, Joan Fageda, encarregà ahir al regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, i als presidents dels consorcis del pla Mirall que elaborin un estudi per tal de saber la data exacta del començament i el final de les obres que hi ha i que s'han de posar en marxa a la ciutat. Les queixes dels ciutadans de Palma i dels empresaris i els retards de nombrosos treballs per mor de la manca de mà obra de les empreses de construcció han forçat Fageda a agafar el bou per les banyes i posar solucions al problema. «Vull saber cada dia exactament com van les obres posades en marxa a la ciutat», afirmà ahir.

Fins ara el batle de Palma no tenia cap possibilitat de conèixer dia a dia l'evolució dels treballs a la ciutat que ell governa. Tampoc no ho podien saber els ciutadans del carrer. Aquesta és una de les principals comandes que varen rebre els regidors de l'equip de Govern que ahir es varen reunir amb el batle a les instal·lacions d'Emaya per tal de preparar l'inici del curs polític.

No s'ha d'oblidar que una de les queixes principals dels ciutadans a les quals ha hagut de fer front Fageda són provocades pel tema de les obres. Com que el batle estava desinformat en molts de casos de l'estat actualitzat d'aquestes, no podia donar respostes satisfactòries als ciutadans.

D'altra banda, s'ha de destacar que ahir "aquesta vegada sí" es varen iniciar les obres de millora del passeig de Mallorca, inscrites en el pla Mirall. Els treballs que es varen deixar pendents fins després de la Universíada, a principi del mes de març passat, començaren per la part més propera a la plaça de la porta de Santa Catalina, on s'ha procedit a la fitació del terreny on es faran les millores, que duraran nou mesos. Les obres no implicaran de moment cap reordenació circulatòria, tot i que sí s'hauran de prendre mesures de protecció per a les escultures de la Universíada que ornamenten el Passeig.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris