nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

La família Wei Di intentà agredir l'assassí de la seva filla i del seu nét

«Volíem que veiés la nostra ràbia», digueren uns pares destrossats ahir a Manacor

Ahir matí tornà a comparèixer davant els jutjats de Manacor l'acusat del doble assassinat de Portocristo, Ian Iü. A l'edifici es toparen l'acusat i la família Weidi. Aquesta topada provocà l'intent d'agressió contra el presoner per part de la família de Xu Weidi. La policia hagué d'aturar l'intent d'agressió contra el detingut. No obstant això, Pijan Chen, l'exmarit de la pintora assassinada, aconseguí arribar amb la mà al rostre de Ian Iü, qui rebé una feble galtada.

Poc després de l'esdeveniment, el pare i l'exmarit de Xu Weidi i el seu petit fill, David, declararen que «hem volgut mirar a la cara de l'assassí i veure si suportava la nostra mirada. Després del que féu, havíem de demostrar-li la nostra profunda ràbia». Eren les 11.00 hores d'ahir matí, moment en què la família Weidi, juntament amb el seu advocat, Pere Rosselló, es presentaren en el jutjat número 1 de Manacor, en qualitat d'acusació particular pel crim amb resultat de mort de Xu Weidi i el seu infant el passat dia 19 a Portocristo.

Aquesta era la compareixença establerta per la Llei del Jurat Popular per fixar els delictes que se li imputen a l'assassí confés. La família de les víctimes del cruel assassinat, esperava inquieta l'arribada del vehicle cel·lular de la Guàrdia Civil que traslladavaa Ian Iü des de la presó de Palma.

En el moment en què els agents baixaren del cotxe el detingut, els familiars de les víctimes no pogueren contenir la seva ràbia i cridant en el seu idioma, intentaren arribar al detingut amb la intenció d'agredir-lo. Ian Iü restà immòbil. A l'entrada dels jutjats, l'exmarit de la pintora es llançà sobre el detingut i aconseguí donar-li una bufetada. Amb l'impuls, els agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil caigueren a terra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris