muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

El batle proposa mancomunar la neteja dels abocadors de deixalles a foravila

L'actual contracte del concessionari dels fems al Pla només preveu la recollida de l'interior dels contenidors

El batle de Sencelles, Josep Aloy, reclama amb urgència una actuació coordinada des la Mancomunitat del Pla per acabar amb els abocadors de fems i deixalles incontrolats que s'han multiplicat a foravila.

El Consistori senceller va encetar fa un parell de setmanes una campanya per eradicar-hi aquests punts però que no ha tingut fins ara els resultats esperats.

Malgrat les crides fetes al civisme ciutadà i les amenaces de fortes multes als que llancin deixalles, no s'han reduït els abocaments a les zones on hi ha contenidors, i fins i tot se n'han detectat en nous punts.

Des de l'Ajuntament s'han efectuat diferents neteges a partir dels recursos propis però s'han demostrat del tot insuficients. Per aquest motiu, el batle Aloy creu que la Mancomunitat «ha de prendre cartes a l'assumpte, i més tenint en compte que es tracta d'un problema que afecta molts municipis».

Fins ara, l'empresa concessionària del servei de recollida de fems a la Mancomunitat només està obligada per contracte a buidar els contenidors distribuïts per foravila. En cap cas, emperò, no té el perquè fer net tots els voltants ni retirar-ne la ferralla i deixalles que s'hi acumulen sovint.

Així idò, Josep Aloy aposta per negociar amb el concessionari una modificació del plec de clàusules incloent aquest servei a canvi, si és necessari, d'una compensació econòmica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris