algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

El Coso surt a fer bauxa per sant Agustí

Catalina Cirer va rebre una monumental xiulada camuflada entre aclamacions a Antich i Sampol

57766

Francesc Antich va ser ovacionat durant la jornada d'ahir a Felanitx.

T.A.

Estelades i senyeres, i sobretot banderes de la penya d'El Coso es convertiren ahir en les protagonistes de les festes de sant Agustí. La revetla del dia abans només va ser el principi de tota la bauxa, l'excusa per no anar a dormir.

Els membres de la penya taurina El Coso varen sortir un altre any a fer bulla pels carrers per tal de celebrar el sant del patró. Eren més de 800 els felanitxers que es varen vestir amb camisa blanca i mocador vermell pel coll per ovacionar les autoritats municipals i governamentals que s'apuntaren a la celebració.

El president del Govern balear, Francesc Antich, juntament amb el vicepresident, Pere Sampol, i la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, varen ser els més ovacionats pels assistents. La delegada del Govern, Catalina Cirer, emperò, va rebre una monumental xiulada, ja que era la representant del Partit Popular.

De fet, allò important era fer festa, i per demostrar-ho tothom cedia als càntics i espectacles que oferien els penyistes, fins que arribà un dels moments més esperats: el pas de les autoritats per davall el pal·li vermell.

Ja de bon matí, molts de joves, que encara arrossegaven la ressaca del vespre, començaren els seus particulars actes per retre honors a la tradicional Quica.

Enguany, com a fet nou, n'hi reteren dues vegades, la primera per celebrar que havia acabat la revetla i una segona, faltaria més, per començar la nova jornada. Aquest curiós acte consisteix que tots els membres d'El Coso es reuneixen i veneren la seva popular mascota, que és la Quica. Una vegada que és col·locada damunt un suport, la gallina és passejada per la vila i sobretot davant el bar, que de bon dematí és la seu dels membres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris