cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

El dipòsit regulador d'aigua pateix profundes fissures i pot rebentar

L'equip de govern l'arreglarà perquè pot deixar sense aigua 13.000 veïns

El dipòsit regulador que nodreix d'aigua potable la població de Felanitx, pateix un greu problema de fissures i filtració d'aigua, que en qualsevol moment pot rebentar i deixar sense aigua uns 13.000 habitants. Per la urgència del problema, l'equip de govern ha aprovat un projecte que ascendeix a uns deu milions de pessetes, per condicionar el dipòsit i evitar el perill de trencament dels seus murs de contenció.

Al respecte, Francesc García (PSOE), regidor de Serveis Generals, va explicar que «volem tomar el sòtil del dipòsit ja que suposa un perill perquè acusa un estat ruïnós, després se'l descobrirà per tal de treure tot el fems acumulat i finalment, arreglarem les profundes fissures. Garcia afegí que «ara estam pendents de dos pressuposts que ens fan dues empreses per començar les obres».

Un altre dels elements que entra dins el projecte del nou dipòsit és «la instal·lació d'un dosificador a la seva sortida, per tal que l'aigua sigui canalitzada directament i d'aquesta manera, poder gaudir d'una font aqüífera més saludable. La instal·lació del dosificador, implica l'augment del pressupost en uns dos milions», explicà Garcia. Les profundes fissures que presenta el dipòsit es deuen a la seva antiguitat de més de trenta anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris