algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cort recicla regidors i assessors del Govern entre els càrrecs de confiança

Roig assegura que «el 99'9% dels contractats no són bons per la ciutat»

El misteri comença a revelar-se i les cadires municipals a ser repartides. Ahir es varen donar a conèixer la majoria de noms de les persones que ocuparan les vuit direccions d'àrea municipals i les assessories que ha creat el govern municipal de Joan Fageda. La figura del director d'àrea (de nova creació) sorgeix amb la finalitat de ser un càrrec entre el funcionariat i els polítics. Cadascun d'aquests directors cobrarà sis milions vuit-centes mil pessetes.

A aquests directors se li han de sumar denou assessors que ajudaran els polítics municipals a desenvolupar la seva ocupació. Segons explicà el portaveu del PSIB a Cort, Antoni Roig, a Diari de Balears, «l'elecció de directors d'àrea i assessors és una responsabilitat del batle de Palma, que pot contractar aquesta gent per tal de desenvolupar millor la seva tasca. El que esperam també és que es doti l'oposició de mitjans per fiscalitzar aquesta tasca».

Roig també recordà que en el darrer ple municipal, la primera setmana d'agost, ell va demanar la dedicació exclusiva dels assessors municipals. «Ser assessor de la ciutat de Palma no es pot fer tan sols a mitja jornada. Ser assessor mai no ha de ser un sobresou, el més important és que aquesta gent faci feina per la ciutat».

Pel que fa als noms dels directors i assessors, Roig va dir que «jo no hauria contractat el 99'9% de les persones que han estat fitxades per l'equip de Govern de l'Ajuntament de Palma, perquè no crec que siguin bons per fer feina per aquesta ciutat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris