algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

El transport escolar començarà a funcionar durant el proper curs

L'Ajuntament s'ha adreçat a Educació demanant que subvencioni la iniciativa

Els greus problemes de transport que cada dematí i quan comença el curs escolar s'han d'enfrontar els pares de nins i nines que fan feina al sector serveis enguany quedarà solucionat. L'Ajuntament d'Alcúdia té la intenció de crear una xarxa de transport escolar per acabar així amb molts de maldecaps dels pares i mares que viuen i treballen en aquest nucli turístic.

I és que a Alcúdia la gran majoria de residents treballa al sector serveis. Per això, quan comença la temporada turística i també quan s'acaba, els pares i mares d'infants en edat escolar es troben amb un problema: no poden acompanyar els seus fills a escola perquè ells ja han començat a fer feina. Aquesta fet no tendria més importància si els al·lots anassin a una escola propera a ca seva. Però, en el terme d'Alcúdia els centres escolars es troben molt dispersats. Per això, i a causa de la saturació que registren els col·legis, hi ha al·lots que viuen al poble d'Alcúdia i els toca anar a escola a s'Albufera, que es troba al Port. També es dóna el fet que hi ha germans que un va a l'escola Porta des Moll d'Alcúdia poble i l'altre va al Norai del Port.

Per això mateix, el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, s'ha adreçat al director general de Planificació i Centres, Jaume Gual, perquè des de la Conselleria d'Educació donin també subvenció als alumnes que viuen a un ràdio superior als tres quilòmetres de l'escola on van. De totes maneres, comptant o no amb ajuda l'Ajuntament pensa posar en actiu el servei. D'entrada, durant el mes de setembre recolliran informacions per saber quantes sol·licituds els arriben i poder començar a articular el servei.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris