algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Una jove denuncia una falsa violació per justificar que havia arribat tard a casa

La menor assegurà als seus pares i a la Policia que tres individus l'havien atacada

Una jove, la identitat de la qual no ha estat facilitada perquè es tracta d'una menor d'edat, va ser retinguda per funcionaris del Cos Nacional de Policia després que hagués presentat una falsa denúncia per una suposada violació que mai no va existir. L'adolescent havia sortit un vespre a divertir-se amb els seus amics. Després d'hores de disbauxa, la menor s'adonà que l'hora fixada pels seus progenitors per retornar a casa havia passat feia molt de temps. Atemorida per aquesta circumstància, aquesta decidí emprar com a recurs per evitar el càstig o les represàlies el fet de presentar davant de la Policia una denúncia en la qual manifestava que havia estat víctima d'una agressió sexual.

Segons la «víctima», els fets havien tingut lloc en un carreró ubicat en un cèntric barri de la ciutat quan aquesta retornava a casa devers la una de la matinada, hora que havia estat prefixada inicialment perquè la denunciant arribàs al domicili familiar. La menor assegurava als investigadors que els tres suposats violadors l'havien arraconada en un lloc obscur i poc transitat i que un cop allà, sota amenaces i coaccions, els individus l'havien forçada sexualment en repetides ocasions.

Els exàmens mèdics practicats, la incongruència de les declaracions efectuades per l'adolescent i els dubtes i contradiccions que havien sorgit arran d'una segona entrevista amb la teòrica afectada induïren els membres del GRUME-SAM (Grup de Menors-Servei d'Atenció a la Dona) a pensar que es tractava d'una falsa denúncia. Després de pressionar la presumpta víctima, aquesta s'enfonsà i confessà que no havia existit aquesta agressió sexual, i que tot havia estat una invenció seva efectuada per provar d'evitar que els seus pares emprenguessin alguna casta de càstig contra ella.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris