algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

La Sala negocia amb el Consell la restauració del molí d'en Polit

Una brigada de Fodesma s'encarregarà de les obres i serà per a multiusos

El pacte de govern de l'Ajuntament de Manacor, presidit pel batle, Miquel Riera (ALM), pretén portar endavant la restauració d'edificis històrics i emblemàtics d'aquest terme municipal. La primera de les reformes projectades pel quasi recent estrenat pacte de govern, és la de l'antic molí d'en Polit. Aquest edifici s'ubica vora la carretera de Palma-Artà en direcció a l'Hospital de Manacor.

Aquest emblemàtic molí ja fou objecte d'una restauració en la seva part externa per part del Consell Insular de Mallorca (CIM), a través dels especialistes de Foment del Desenvolupament Econòmic i Social de Mallorca (Fodesma) en el decurs de l'anterior legislatura. Margalida Fons (PSM), delegada de Cultura de l'Ajuntament, va explicar que «la nostra idea és continuar arreglant el molí. Anteriorment ja va tenir lloc la restauració de la part externa del recinte i a hores d'ara estam treballant en el projecte de restauració interior».

L'interior del l'històric edifici, popularment conegut com a molí d'en Polit, posseeix dues amples sales, dos petits recintes que poden ser transformats en banys i una petita cambra que serà utilitzada com a magatzem, una vegada que s'hagi conclòs la restauració de l'edifici. D'altra banda, Margalida Fons va posar de manifest que una de les possibilitats que es planteja l'equip de govern és la de destinar el molí a diverses organitzacions juvenils. «Volem restaurar l'edifici conjuntament amb el Consell i, una vegada que ja estigui restaurat, desitjaríem que esdevingués un espai per al col·lectiu de joves. Un espai multiusos que podrà ser utilitzat pels nombrosos col·lectius juvenils que hi ha a Manacor, però sempre pensant en un ús múltiple i respectuós amb l'entorn», va matisar la delegada de Cultura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris