algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Habitants del Pla han estat enganats en unes sospitoses revisions de gas butà

Una veïna de Petra ha presentat una denúncia davant el Govern per les irregularitats

Un col·lectiu de veïns del Pla de Mallorca ha lliurat contínues denúncies contra una empresa instal·ladora de gas que fa feina a la zona.
Aquesta entitat de Valladolid es dedica a fer revisions per alguns habitatges que posseeixen una instal·lació de gas, «cobrant uns preus abusius que oscil·len entre les 15.000 i les 20.000 pessetes», segons han denunciat algunes de les persones afectades.

Un cas concret d'això va ser el que tragué a la llum Núria Lluís, una veïna del Barracar Baix de Petra. Segons ha explicat l'afectada, «sembla que aquesta empresa de butà entra en alguns habitatges que tenen instal·lació de gas i pressiona els llogaters de la casa perquè signin una assegurança amb la companyia. A més a més, també els obliguen a fer una revisió de la instal·lació de gas».

Núria Lluís, que viu al carrer Puput de Petra, ha explicat que «fa gairebé dos mesos que un dia va tocar a la porta de casa nostra un senyor uniformat d'Iberbutano que ens exigí signar una assegurança amb l'empresa i ens digué que havia de desembussar els conductes de la instal·lació de gas».

Davant aquesta situació, la propietària afectada, Núria Lluís, va dubtar de les intencions d'aquell estrany i li digué que «havia signat un contracte amb Repsol Butano i que la revisió no li tocava fins a l'any 2002».

Però el tècnic s'excusà dient que la seva empresa i Repsol treballaven de manera conjunta i que «si es negava a signar aquell paper no tendria dret a cap tipus d'assegurança».

Segons declarà Núria Lluís, «ens feren pagar una factura de 16.000 pessetes al·legant que n'havien arreglat els conductes i que n'havien fet una exhaustiva revisió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris