algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Govern i hotelers acostaran els posicionaments sobre l'ecotaxa

La junta de la Federació Hotelera es reunirà a dinar amb el president Antich en el Consolat de Mar

El president del Govern, Francesc Antich, es reunirà demà amb la Federació Hotelera de Mallorca per parlar sobre l'ecotaxa. La trobada tindrà lloc al Consolat de Mar on hi haurà un dinar entre el president del sector hoteler, Pere Cañellas, i la seva junta directiva i el president Antich i el conseller de Turisme, Celestí Alomar.

Ahir aprofitant la visita del president Antich al municipi de Sant Llorenç es va celebrar un dinar amb l'Associació Hotelera Badia de Cala Millor on també era present el president de la Federació Hotelera de Mallorca, Pere Cañelles.

La reunió va ser per parlar sobre temes puntuals del municipi evitant parlar sobre l'ecotaxa. Tot i que aquest tema s'abordarà a la reunió de demà, fou impossible evitar-lo durant la conversa en distintes ocasions. Això sí, s'abordà de manera superficial.

Respecte a aquest tema, Pere Cañellas va expressar que «sempre hem mantingut que aquesta no és una fórmula acceptable, encara que sempre hem estat d'acord per preservar el medi ambient».

Cañellas manifestà que l'ecotaxa «és un terme incorrecte ja que una taxa es fa en base a uns estudis econòmics sobre un servei que es dóna. La taxa mai no pot ser finalista i jurídicament aplicar-la és molt complicat. Primer s'ha d'estudiar, no és una cosa que es pot aplicar d'avui per demà i això durà el seu temps».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris