algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

Els veïns asseguren que la família Weidi «mai no causà cap problema»

Els manacorins qualificaren el doble assassinat de «cruel i espantós»

El nucli costaner de Portocristo es va despertar ahir entre la consternació i la tristesa. Cap dels veïns no assimilava la mort dels residents en el carrer Concepció. La família és molt coneguda en el municipi perquè regenta des de fa una desena d'anys el restaurant xinès Oro Negro. La víctima, aíxi mateix, destacà per la seva afició a la pintura. El març passat presentà la seva obra a la Banca March de Manacor amb èxit. Els seus olis, molt coloristes, són figuratius que mostren paisatges i escenes de la vida quotidiana.

Els veïns de les víctimes mostraven expressions de terror i incredulitat. Una dona, Júlia Alonso, manifestà que «no ho puc creure, era una família que s'ha integrat completament en el barri i mai no havia hagut cap tipus de problema». Un altre dels veïns que viu al tercer pis de l'edifici on residia la família xinesa comentà que «quan jo vaig arribar a ca meva eren les dotze de la nit i no em vaig assabentar de res. L'únic que puc assegurar és que es tracta d'una família que mai no ha provocat cap problema a la barriada. Són molt bona gent».

Amàlia Serrano, una jove que treballa a un restaurant de Portocristo i era amiga de la difunta va comentar que «feia molt de temps que ens coneixíem. Quan ho he sabut aquest matí no em podia creure el que havia passat. De vegades ella contava que havia rebut amenaces per part d'un exempleat del restaurant que el seu pare regentava».

Maria Riera, una altra veïna que vivia vora el restaurant xinès, va explicar que «no puc entendre com existeix algú capaç de fer una barbaritat tan grossa com aquesta. Matar-la a ella és una tragèdia, però el que em pareix més cruel és que algú hagi estat capaç de degollar un nin de dos anys».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris