algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Dues dones no cobren el salari social «perquè el funcionari és de vacances»

Així ho denunciaren ahir als regidors del grup municipal socialista a Cort

El grup municipal del PSIB va rebre ahir la denúncia de dues ciutadanes de Palma que no havien pogut cobrar el seu salari social. El motiu, segons les denunciants, és que el funcionari que s'encarrega de les tramitacions d'aquests ajuts als col·lectius més desfavorits de la ciutadania, és de vacances.

Aquesta no és la primera vegada que beneficiaris del salari social es queden sense cobrar els ajuts perquè els funcionaris són de vacances. En aquest cas es tractava de dues persones grans que depenien bàsicament d'aquest ajut per poder sobreviure i continuar tirant endavant amb la seva existència. Tot i que, com és lògic, no perdran els ajuts que els corresponen, hauran d'esperar fins al mes de setembre per cobrar els endarreriments, una situació que els pot provocar greus problemes d'economia domèstica.

Els regidors del PSIB, Maria Antònia Ferrari i Santiago Morey, asseguraren que «aquesta és una situació que no hauria de passar, perquè crea greus problemes per als col·lectius més desfavorits de la ciutat». El salari social el reben les persones que no tenen cap mena d'ingressos, però que per diferents circumstàncies no es poden acollir a altres ajuts atorgats en àmbit d'Estat, comunitat autònoma o Consell Insular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris