algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

El PP aprova tramitar el camp de polo tot i les crítiques de l'oposició

UM, PSM I PSOE recriminaren la manca d'informació i de diàleg del Govern

L'equip de govern PP-UC va aprovar la solució de deficiències i prescripcions del projecte del camp de polo que obligarà a modificar les Normes Subsidiàries (NS) del municipi, tot i les fortes crítiques de l'oposició. Amb aquesta tramitació es permetrà l'edificació d'un 70 per cent del territori, mentre que fins ara només se'n concedia un 20 per cent.

Aquest fou el principal motiu de discussió dels partits oponents (UM, PSOE i PSM). El representant del PSM, Guillem Vidal destacà com «amb aquest nou element no queda justificat l'impacte que en sortirà, ja que esdevindrà una zona molt urbanitzada i aïllada». D'altra banda, UM afirmà que «en un principi, nosaltres donàvem suport a la construcció sempre i quan se solucionaven diversos requisits però aquests no han estat escoltats i a més s'ha ampliat el terreny edificable, per això ens abstenem».

Els regidors del PSOE i del PSM hi votaren en contra. Al ple va quedar constància que la darrera paraula la tindrà el Govern balear i el Consell de Mallorca. El partit socialista s'hi va oposar al·legant que «no estam a favor de la construcció de més urbanitzacions aïllades dels municipis». Un dels principals punts a remarcar foren les fortes crítiques que féu UM al Consistori. Així, Guillem Ginard destacà que «fins ara no hem tingut més remei que abstendre'ns, però ja estam cansats de la manca d'informació i diàleg que hi ha a l'Ajuntament».

L'oposició considera molt ridícul que no es deixi marge per poder fer-ne una bona crítica constructiva. Després de l'aprovació de la modificació feta per l'Ajuntament de Campos, el projecte del camp de polo haurà de passar a exposició pública.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris