cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

El Govern està disposat a compensar el municipi si s'atura el camp de polo

El president Antich va assegurar que es revisaran les excepcions de les DOT

El president de la Comunitat Autònoma, Francesc Antich, es va mostrar disposat a oferir algun tipus de compensació per al municipi de Campos a canvi de paralitzar algun dels seus projectes urbanístics. Antich va deixar entreveure que es referia al camp de polo encara que no ho va expressar clarament. No obstant això, el que sí va afirmar és que, a partir del mes de setembre, es revisarien totes les excepcions que preveuen les Directrius d'ordenació del territori (DOT) que va confeccionar el Govern durant la passada legislatura i en aquest projecte l'únic complex urbanístic que es contempla dins el terme municipal de Campos com excepció és el camp de polo i aquest serà revisat.

Francesc Antich va visitar ahir el municipi de Campos i a la reunió mantinguda amb els membres del Consistori, des de l'oposició es va plantejar el tema de les compensacions, qüestió que el president no va descartar. «Hem de seure i parlar d'aquest tema», digué Antich, i després va accentuar que «ara no puc ser rotund i dir si aquest projecte serà paralitzat. El que sí puc assegurar és que existeix la possibilitat de compensar Campos per l'esforç que ha duit a terme durant els darrers anys per preservar la seva zona costanera».

El president no va especificar si es tractaven de compensacions econòmiques, però sí que es va referir a donar suport a realitzar serveis i la millora de les infraestructures en general.

D'altra banda, el batle de Campos, Andreu Prohens (PP), no va voler saber res de compensacions a canvi de paralitzar el camp de polo. Prohens es va referir també a les declaracions que la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, va fer dimecres durant l'acte de reobertura del mollet de s'Estanyol, quan va dir que el camp de polo no es construiria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris