cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El batle i tots els regidors renuncien a percebre cap sou fins l'any que ve

Amb els doblers que s'estalviïn es contractaran dos operaris de manteniment

Tant el batle, Josep Aloy (PP) com la resta dels regidors tant de l'equip de govern com de l'oposició, no cobren ni cobraran ni una pesseta de l'Ajuntament almanco fins a finals d'any. Tots els edils acordaren al darrer ple renunciar a percebre cap tipus d'indemnització política per disposar així dels doblers necessaris amb què contractar dos operaris per al manteniment diari del poble. La proposta sorgí del batle Aloy que exposà la seva intenció de destinar les 120.000 pessetes que cobrava el seu successor, Guillem Ferrer a pagar els sous dels nous obrers, ja que l'Ajuntament no disposava de partida econòmica suficient.

A l'explicació del batle s'hi adheriren la resta de regidors, incloent els del grup dels Sencellers Independents a l'oposició. Aquests darrers, si bé aplaudiren la iniciativa de l'equip de govern, posaren de manifest que semblava que la renúncia venia forçada per la mala previsió de no disposar de recursos econòmics als pressuposts per contractar més personal.

Aquesta mesura d'estalvi suposarà per a les arques municipals disposar de 230.000 pessetes mensuals més. Josep Aloy no volgué entrar a fer cap valoració de tipus polític de la mesura adoptada i es limità a assenyalar que «els municipis petits tenim els recursos molt limitats i hem de cercar les fórmules per atendre com toca les necessitats del poble».

A més, exposà que era absolutament necessari disposar de personal de manteniment ja que fins ara l'Ajuntament no tenia brigada municipal. Les assignacions que rebien els regidors, a part del batle, oscil·laven fins ara entre les 31.000 pessetes del primer tinent de batle i les 10.000 mensuals dels edils opositors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris